III. Decathlon Kupa

2019.02.25. 19:07

Férfi páros versenyt rendezett a ZTE Tenisz Klub

A ZTE Tenisz Klub szervezésében rendezték meg a III. Decathlon Kupa férfi páros teniszversenyt a klub fedett pályáin.

Kerkai Attila

Az egerszegi teniszverseny indulói, illetve díjazottjai Fotó: ZTE SK

Az egerszegi Városi Sportcentrumban rendezett viadalra nagy számban neveztek (44 játékos), ráadásul az ország különböző pontjairól. A zalai indulók mellett Siófokról, Szombathelyről, Kőszegről, Kaposvárról, Balatonkeresztúrról és még Ausztriából is neveztek a rendezvényre.

A kiírás alapján ranglistás versenyzők is indulhattak, ezért erős és nívós mezőny gyűlt össze – számolt be róla a ZTE TK a honlapján. A résztvevők magas színvonalú mérkőzéseket vívtak mind a csoportmeccseken, mind az egyenes kieséses szakaszban, és mindvégig a fair play szellemében zajlottak a csaták. A vándorkupát „félig” sikerült a megyeszékhelyen tartani: a győzelmet a Molnár József és az osztrák Andreas Kassanic páros szerezte meg.

Az egerszegi teniszverseny indulói, illetve díjazottjai Fotó: ZTE SK

A végeredmény: 1. Molnár József, Andreas Kassanic (ZTE TK, Oberwart TC), 2. Bujtor Bence, Paál Barnabás (ZTE TK), 3. Bor Zsolt, Varga Mátyás (ZTE TK) és Szakács Attila, Nagy László (ZTE TK). Vigaszág: 1. Tóth János, Szele Mihály (Balatonkeresztúr TK), 2. Lévai Csaba, Walter Péter (Nagykanizsa TK), 3. Szabados István, Böröcz István (ZTE TK) és Ruttkay László, Árr Richárd (ZTE TK). KA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában