Teremlabdarúgó torna

2019.01.20. 21:34

Az NB III-as FC Nagykanizsa két érmet is szerzett a Kanizsa Kupán

A hétvége a VIII. Szabadics Kanizsa Kupa teremlabdarúgó torna küzdelmeiről szólt a dél-zalai városban, illetve annak Zsigmondy-csarnokában.

Kühne László

Az FC Nagykanizsa két csapata elődöntős párharcának egyik jelenete a tornáról Fotó: Gergely Szilárd

A 24 csapat hat kvartettben kezdte a küzdelmeket és már pénteken útjára indult a labda, amikor is a címvédő Délzalai Vízmű SE legénységét csoportjában le is győzte az esélyesek közé sorolt Mu-Vill gárdája.

- Örültünk, persze hogy örültünk az előző idény bajnokának a legyőzéséhez, de messze még a vége, a mi már nem a legifjabbaknak mondható társaságunk még nehéz meccsek elé néz – mondta el Berkes Tibor, a Mu-Vill csapatvezetője.

Az FC Nagykanizsa két csapata elődöntős párharcának egyik jelenete a tornáról Fotó: Gergely Szilárd

Mint ez kiderült, így is lett, de a „csillaghullás” folytatódott a továbbiakban is a vasárnapi játéknapon, egészen a legjobb négyig. Szombaton a történések nagy hányada még a papírforma szerint alakult, hiszen a hét utolsó napján kezdődő középdöntős szakaszban az esélyesek nagyrészt még ott lehettek. Délutánra már kissé változott a helyzet.

- Már nincs a végjátékban a Sasi Benz, a Belucci, a a Metaxa és Mu-Vill sem és a címvédő Vízmű is elszállt már a középdöntőben – fogadta az akkor érkezőket Gór Miklós, aki a szervezés fő feladatait végezte.

A négy között aztán jöhetett egy valódi presztízs találkozó, hiszen az NB III-as FC Nagykanizsa piros és kék egysége nézett egymással farkasszemet, amikor viszont már ismert volt, hogy az egyik finalista a K&H egysége lesz, miután 1-0-ra győzték le a Göcsej Nyomdát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában