Élről várják a folytatást

2019.01.30. 18:16

A dobogó a cél Zalaháshágyon

A megyei labdarúgó III. osztály Északnyugati-csoportjában a Zalaháshágy együttese várhatja az élről a tavaszi folytatást.

Horváth Krisztina

Kovács Barnabás (pirosban egy korábbi mérkőzésen) már évek óta meghatározó tagja a Zalaháshágy együttesének

Fotó: Pezzetta Umberto

A 13 csapatot felvonultató Északnyugati-csoportban szoros az élmezőny, a listavezető Zalaháshágy csak az utolsó előtti fordulóban állt az élre és mindössze két pont az előnye a második Csonkahegyhát előtt. Az őszről kérdeztük Kalamár Krisztiánt, a csapat trénerét.

– Nagyon elégedett és büszke vagyok csapatomra – kezdte az értékelést az edző. – Nyáron felkértek bennünket, hogy menjünk át az Északnyugati csoportba, amelyet elfogadtunk. Tudtuk, hogy ez egy nehezebb csoport lesz, de szeretjük a kihívásokat, és a tavalyi aranyérem után kötelességünk volt elfogadni. Egy aranyérmes együttest általában nehezebb motiválni, de szerencsére nálunk ez sikerült, és a csapat az őszi szezonban is nagyon jól szerepelt.

Kovács Barnabás (pirosban egy korábbi mérkőzésen) már évek óta
meghatározó tagja a Zalaháshágy együttesének Fotó: Pezzetta Umberto

– A társaság gerince maradt, az őszi igazolások erősítést jelentenek a csapatnak. Télen heti egy edzéssel készülünk teremben, emellett teremtornákon veszünk részt. Három edzőmérkőzést tervezünk, új igazolás valószínűleg nem lesz, a sérültjeink szerencsére felépültek – így Kalamár Krisztián.

– Célunk az első három hely valamelyike, de természetesen idén is az aranyéremért fogunk küzdeni. Büszkén mondhatjuk el, hogy az egyesület a mai napig két csapatot nevez a megyei harmadosztályban, ami nagyon ritka, ilyen kis létszámú községekben. Köszönetünket fejezzük ki az önkormányzatnak, szponzoroknak és a szurkolóknak, hogy támogatják az egyesületet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában