A döntők következnek

2018.08.30. 21:49

Keszthely a jövőben is tárt karokkal várja a teniszezőket

Félidejéhez érkezett a 42. Magyarország Nemzetközi Szenior Bajnoksága, Lénárt László Emlékverseny, amely a Helikon TC és az Ady úti teniszpályákon zajlik.

Góth Imre

A kastélyban tartott fogadáson balról Ruzsics Ferenc, Manninger Jenő és Pintér András Fotó: a szerző

A Helikon TC és az Ady úti teniszcentrumban kellemes időben játszhatnak a résztvevők, akik a papírforma szerint haladnak előre a korosztályonként kialakított táblákon. Az erőviszonyoknak megfelelően remek formában teljesítenek a hazai játékosok is. A legjobbakra a pénteki és szombati döntők várnak még.

A 34 országból érkezett 270 versenyzőt szerda este a Festetics kastélyban köszöntötték a szervezők. Az ünnepélyes megnyitón Pintér András rendező, a Magyar Veterán Teniszezőkért Közhasznú Egyesület elnöke mellett Manninger Jenő országgyűlési képviselő, Ruzsics Ferenc, Keszthely város polgármestere is üdvözölte a résztvevőket a Balaton fővárosában.

A kastélyban tartott fogadáson balról Ruzsics Ferenc, Manninger Jenő és Pintér András Fotó: a szerző

Valamennyien a tenisz szépségéről és fontosságáról beszéltek és arról, hogy minél több teniszversenyt szeretnének Keszthelyen látni. A verseny családias hangulata és a játékosok között kialakult baráti kapcsolatok ezt a szándékot biztos segíteni fogják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában