Zalai győzelmek

2018.08.07. 20:41

A torna jubileumát mez és zászló kiállítás is köszöntötte Szalafőn

Nagy sikerrel rendezték meg a XXV. Rotto Kupát kispályás labdarúgó csapatok számára. A két hétvégén zajlott viadalon zalai sikerek is születtek.

Kerkai Attila,

A 32 felnőtt csapat közül Zalacséb bizonyult a legjobbnak Fotó: ZH

A szalafői torna a zalai csapatok körében is népszerű, az idei kupán 14 megyénkbeli együttes vett részt. A felnőtteknél a Zalacséb (Horváth Péter, Horváth Csongor, Horváth Ádám, Dezső István, Gál Zsolt, Gál Tibor, Cséber Kristóf, Tóth Ádám, Kovács György, Kaszás Ferenc) győzött is, de a dobogó másik két fokára is zalai csapat állhatott fel. Az öregfiúk viadal egyik kategóriájában a Rédics csapatát hirdették ki győztesnek.

A torna jubileumára – hiszen ez volt a 25. alkalom, hogy megrendezték – mez és sportzászló kiállítás nyílt a településen, amely folyamatosan megtekinthető és a torna résztvevői körében is nagy tetszést aratott, hiszen számos kuriózumnak is tekinthető darab található a gyűjteményben.

A 32 felnőtt csapat közül Zalacséb bizonyult a legjobbnak Fotó: ZH

Eredmények. Felnőttek (32 csapat): 1. Zalacséb, 2. ULME – Zalaháshágy, 3. Team Belucci – Lenti és Uniair – Gyenesdiás. Gólkirály: Tóth Gergő (Uniair, 11 góllal). Legjobb játékos: Bolla Dániel (ULME). Legjobb kapus: Horváth Csongor (Zalacséb). Legharcosabb csapat (In-Kal díj): Andante (Szentgotthárd).VIP Szponzori Kupa (6): 1. Muravidék, 2. Andante, 3. Sörség.

Öregfiúk torna, 35 év felettiek (10): 1. Hálás Tehén – Rédics, 2. FC Sördögök – Budapest, 3. Sörös B-renz – Fót és Gyöngygolyó Tekéző – Csákánydoroszló. Gólkirály: Hets Zoltán (Gyöngygolyó Tekéző). Legjobb játékos: Szabó Tamás (FC Sördögök). Legjobb kapus: Kerese Róbert (Hálás Tehén). In-kal díj: Ajkai Bányász.

Old Boys Torna, 44 év felett (8): 1. Hétház FC Rábatótfalu, 2. Ostrom Gumiszervíz Zalalövő, 3. All Stars Szentgotthárd. Gólkirály: Ostrom János (Ostrom Gumiszerviz). Legjobb játékos: Merkli József (Hétház FC). Legjobb kapus: Háklár Ferenc (All Stars).KA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában