Erős ellenfeleik voltak

2018.07.09. 20:01

Az UFC Nagykanizsa fiataljai grazi tornán vettek részt

Egy grazi labdarúgótornán vehetett részt az UFC Nagykanizsa U10-es csapata. A kupa nemzetközi volt, a kanizsaiak a házigazda osztrák csapatok mellett szlovénekkel és az MTK-val is megmérkőztek.

Kühne László

Az UFC Nagykanizsa növendékei ezúttal sem vallottak szégyent az ausztriai tornájukon Fotó: UFC

Az UFC Nagykanizsa U10- es együttesének eredményei: FC Admira Wacker–UFC 1–0; SV Hinterberg–UFC 1–3; UFC–NK Slovenska Bistrica 1–1; ASK Voitsberg–UFC 1–2; UFC–FSR 3–1; FC Stadlau– UFC 0–0; UFC–MTK 2–2; UFC–Sturm Graz 0–4.

Az UFC Nagykanizsa növendékei ezúttal sem vallottak szégyent az ausztriai tornájukon Fotó: UFC

– Kifogástalan körülmények fogadták együttesünket, egyben magas színvonalú tornán volt lehetőségünk részt venni, ahol osztrák, szlovén és magyar csapatok is szerepeltek – mondta el a hazaérkezést követően a fiatalok edzője, Visnovics István. – Az 55×35-ös pályán a résztvevők hat plusz egy fős csapatokkal mérkőztek, mi pedig egy olyan csoportba kerültünk, melyben 3-3 győzelemmel és döntetlennel, valamint egy vereséggel zártunk. A négy közé jutásért a torna házigazdájával, a Sturm Graz-cal játszottunk, mely gárda a saját nyolcas csoportjának első helyén végzett, nagyarányú győzelmekkel. Sajnos nálunk is jobbnak bizonyultak, megérdemelten jutottak tovább. Úgy érzem, búslakodni nincs okunk, hiszen erős ellenfelekkel szemben sikerült helytállnunk, helyenként szép játékot mutatva, sok passzal, kényszerítőkkel spékelve, önzetlen játékkal, sok helyzettel. Csoportunk erősségét mutatja, hogy a torna első négy helyezettje közül három a mi csoportunkból került ki, lévén a tornát a szlovén Bistrica nyerte, második az MTK, míg harmadik az Admira lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában