Krosszmotoros

2018.06.11. 20:07

Horváth Ádám itthon is gyűjti a pontokat

Horváth Ádám, a Kanizsa Motocross SE 10 éves, 65 ccm-es kategóriában versenyző krosszmotorosa újabb versenyen jutott túl.

Kerkai Attila

Nemrég írtuk meg, hogy Ádám is résztvevője a korosztály Európa-bajnoki zónakupa-sorozatának. Ám a nemzetközi megmérettetések mellett indul hazai viadalokon is. Nyársapátban, az országos bajnokság 3. fordulójában a kanizsai motoros a harmadik helyezést szerezte meg. Következett a KlímaSzig Kupa 2. fordulója, ahol kiváló versenyzéssel mindkét futamban és így az összesítésben is 2. helyen tudott felállni a dobogóra. Egy hétre rá Kaposvár-Zselickislakon már az ob 4. fordulójában volt érdekelt, ahol a magyar versenyzők mellett külföldiek is indultak. Horváth Ádám mindkét futamban és az összesítésben is 3. lett, vagyis ismét dobogón állhatott az 1-2 évvel idősebbek között. Ráadásul az ezért kapott 40 ponttal feljött az ob összesítésében is a 3. helyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában