Labdarúgó bajnokság

2018.05.31. 19:30

A Teskánd nyerte az U19-es aranyérmet

Múlt hét szerdán rangadóra került sor a megyei U19-es labdarúgó- bajnokságban. A teskándi fiatalok a címvédő Lenti TE együttesét fogadták és győzelmükkel aranyérmet szereztek a 2017/2018-as szezonban.

Bozó Péter

A Teskánd KSE U19-es bajnokságot nyert fiataljai Fotó: Teskánd KSE

A legutóbbi két év U19-es bajnoka, a Lenti TE látogatott Teskándra múlt hét szerdán a 19. fordulóból elhalasztott mérkőzésen. A hazaiak célja nem más volt, mint a 2011-es aranyérem után ismét bajnoki címet szerezni az utánpótlás- bajnokságban. Az első félidőben még jól tartotta magát a Lenti, azonban így is 2–0-ra vezetett a Teskánd, akik a szünet után magabiztossá tették a győzelmüket.

A Teskánd KSE U19-es bajnokságot nyert fiataljai Fotó: Teskánd KSE

A második félidőben a nagy kedvvel és elszántsággal játszó hazaiak felőrölték a vendégek ellenállását, és hat gólt szerezve végül 8–0-ra nyerték meg a küzdelmes, színvonalas mérkőzést Deák Ádám tanítványai, ezzel bajnoki címet ünnepelhettek.

Lets Do It Technoroll Teskánd–Creaton-Lenti TE 8–0 (2–0) Teskánd. Jv.: Kiss N. Teskánd: Orbán – Földesi, Czömpöl (Luter), Bedő (Koródi), Vizsy (Ágoston), Málics (Boronyák), Horváth M., Megyesi (Nagy A.), Lapat (Tarnai), Bogár, Szekér (Cseke). Lenti TE: Süle (Vörös) – Koczfán (Kondákor), Wünsch (Sárközi), Mentes (Bazsika), Podszkos, Horváth L., Orbán (Bálint), Orsós, Paál, Markotán, Szabó K. Gólszerzők: Vizsy (4), Málics, Ágoston, Horváth M., Lapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában