NB III

2018.04.15. 21:10

Két andráshidai és egy felcsúti kiállítás, kikapott az ASC hazai pályán

A jó középcsapatnak számító Puskás Akadémia II együttesét fogadta, a labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a Tarr Andráshida. A kiállításokkal tarkított mérkőzésen a zalaiak nagy küzdelemben kaptak ki.

Bedő István

Fotó: Pezzetta Umberto/ Zalai Hírlap

Tarr Andráshida-Puskás Akadémia II 1-2 (0-1)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Derdák.

Andráshida: Horváth M. – Simonfalvi, Takács, Major, Nagy Z. (Varga) – Horváth T., Marsai (Horváth D.), Ferencz (Bíró), Szegleti – Tóth L., Vittman. Edző: Dobos Sánor.

Gólszerzők: Tóth L., illetve Daróczi, Nádori.

Kiállítva: Szegleti, Simonfalvi, illetve Erdei.

A jó középcsapatnak számító vendégek erős kerettel érkeztek, az első helyzet a zalaiak előtt adódott: Vittman beadásáról maradtak le a társak. A folytatásban megvillantak a Fejér megyeiek, egy percen belül kétszer is bravúrral kellett védenie Horváth M. kapusnak. Válaszként Nagy Z. lövése zúgott el a jobb felső sarok mellett, de a félidő hajrájában egy védelmi hiba után vezetett a Puskás.

Fordulás után gyorsan egyenlítettek a házigazdák egy szép akció végén, majd egy szöglet után nem figyeltek a hazaiak és ismét vezetett a vendégcsapat, a vége előtt 20 perccel. A bajt tetézte, hogy egy kemény belépő után Szegletit kiállították, de az Andráshida tíz emberrel is támadott. A befejezés előtt nem sokkal a vendégeknél Erdei mehetett idő előtt zuhanyozni, három perccel később Simonfalvi egy kemény belépő után törlesztett, őt is kiállította a játékvezető.

Fotós: Pezzetta Umberto/ Zalai Hírlap

Küzdelmes, sok hibával tarkított mérkőzésen a helyzetekkel a vendégek gazdálkodtak jobban és megszerezték a három pontot.

Dobos Sándor: „Zaklatott mérkőzésen kaptunk ki. Sok olyan dolog történt a pályán, amiről nem szeretnék nyilatkozni.”

A 23. forduló további eredményei: Veszprém-Ajka 2-3, III. Ker.-Pénzügyőr 1-0, Szabadkikötő-Érd 2-0, Kaposvár-Gyirmót II 1-0, Csepel-Videoton II 2-0, BKV-Pápa 2-1, Dunaharaszti-Csorna 0-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában