Megyei foci

2018.03.12. 19:59

A Zalaszentiván és az ATE is győzött a II. osztályban

A megyei labdarúgó-bajnokság II. osztályának 15. fordulóját elhalasztották a pályák használhatatlansága miatt májusra, ám az Északi-csoportban a forduló két találkozóját műfüvön megrendezték már a hét végén. A Zalaszentiván legyőzte a Páterdombot, az éllovas Andráshida TE is nyert, de a Zalaszentmihály nagyot küzdött.

ZH

Páterdomb-Zalaszentiván 0-1 (0-0)

Zalaegerszeg, Városi Sportcentrum, műfüves pálya. Jv.: Vincze G.

Páterdomb: Gergály – Földszin, Szerdahelyi (Dén), Kulcsár, Németh L. (Németh Á.), Teveli, Rettegi, Csikós, Tuboly, Boronyák, Gyenese. Edző: Csaba Gyula.

Zalaszentiván: Illés – Tóth M. (Viola), Németh B., Udvardi, Csiszár, Rumi Ro., Rumi Ró., Tóth D., Zelko (Méhes), Hideg, Makasics (Papp D.). Edző: Nagy Péter.

A vendégcsapat sokáig nem tudott mit kezdeni a hazaiak taktikus, jól szervezett játékával. A mérkőzés végén azonban elég volt egy hiba a páterdombi védekezésben, és így végül a szentiváni játékosok örülhettek a győzelemnek és a megszerzett három pontnak is.

Gólszerző: Tóth D.

Jók: az egész csapat, ill. Németh B., Udvardi, Tóth D., Papp D.

Helsa Andráshida TE-Z-Service Zalaszentmihály 5-2 (1-0)

Zalaegerszeg. Jv.: Tóth A.

Andráshida TE: Pék (Lahocsinszky) – Agg P. (Nikitscher), Orbán (Szente), Molnár N., Tamándl (Péter), Vincze, Májer (Józsa), Boczföldi, Salamon (Domokos), Kovács P., Parrag (Agg Z.). Edző: Szabó II Zsolt.

Zalaszentmihály: Kovács Z. – Koczpek (Tunkel), Bánhegyi (Kámán), Janda Z. (Horváth Sz.), Sebestyén P., Ujvári, Janda M., Biczó (Szentgyörgyvölgyi), Szigeti, Horváth M., Varga P. Edző: Kámán Attila.

A télen megerősödött Zalaszentmihály remek ellenfélnek bizonyult, 3-0-s hazai vezetés után két gyors gólt szerezve újra nyílttá tették a mérkőzést. Azonban az Andráshida TE ennyivel jobb csapat, hogy a végén újra rákapcsolva még két góllal biztossá tette a sikert. A hazaiak győzelmüket Pék Ádám játékosuknak ajánlják, aki mérkőzés közben térdsérülést szenvedett és kórházba kellett szállítani. Remélik, minél hamarabb újra pályára léphet.

Gólszerzők: Molnár N., Vincze, Kovács P., Májer, Péter, ill. Tunkel, Ujvári.

Jók: Tamándl, Agg P., Kovács P., Péter, ill. az egész csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában