Birkózás

2017.10.03. 19:48

Zalai birkózók eredményei a diákolimpiai döntőről

Az ország másik végébe, Hajdúszoboszlóra kellett utazniuk a zalai birkózóknak a Diák II. korcsoport országos diákolimpiai döntőjén, de megérte a fáradságot.

Kerkai Attila

A 2006-2007-ben születettek vetélkedőjén 167 fiatal vett rész, így a zalaiaknak is népes mezőnyben kellett bizonyítaniuk. A kanizsai, az egerszegi és a tófeji fiatalok három éremmel és további jó helyezésekkel tértek haza. A 2006-2007-ben születettek vetélkedőjén 167 fiatal vett rész, így a zalaiaknak is népes mezőnyben kellett bizonyítaniuk.

A sikeresen szerepelt zalai birkózók. Elöl (balról) Baranyai Richárd, Fatér Ferdinánd, középen Cséri Csenger István, Varga Zalán, Pőcze Bence, mögöttük edzőik, Gerencsér Zoltán, Szanati József, Gerencsér Roland és Farkas András Fotó: ZH

A kanizsai, az egerszegi és a tófeji fiatalok három éremmel és további jó helyezésekkel tértek haza. A zalaiak eredményei. 26 kg: 2. Baranyai Richárd (Zalaegerszeg, Landorhegyi iskola), 3. Fatér Ferdinánd (Tófej, Kincskereső iskola). 32 kg: 5. Cséri Csenger István (Zalaegerszeg, Mindszenty iskola). 46 kg: 5. Varga Zalán (Zalaegerszeg, Öveges iskola). 54 kg: 2. Pőcze Bence (Nagykanizsa, Bolyai iskola). A fiatalokat Gerencsér Zoltán, Gerencsér Roland (Zalaegerszegi BSE), Szatmári Zsolt, Farkas András (Kanizsai BSE), és Szanati József (Tófej) készítette fel.

Ezek is érdekelhetik