Várják az érdeklődőket

2024.01.30. 15:30

Fotórealisztikus rajz workshop Lentiben

Fotórealisztikus rajz workshopra várják a jelentkezőket Lentiben a városi könyvtárban. A foglalkozásokat Sándor Alexandra helyi alkotó tartja, akit főként hírességekről, sztárokról készített portréképeiről ismerünk.

Korosa Titanilla

Sándor Alexandra tavaly októberben a városi művelődési központban nyílt kiállításán

Fotó: Korosa Titanilla

Több alkalommal megmutatta már munkáit a közönségnek Sándor Alexandra. Főként fotórealisztikus portréképekkel lépett a közönség elé, több ismert ember színes ceruzával vagy grafittal megrajzolt portréját tekinthette meg a közönség, de állatokról készített rajzaiban is gyönyörködhettek. Bárki számára elérhető videócsatornát is indított, hogy olyan trükköket, technikákat mutasson meg hozzá hasonló autodidakta művészeknek, melyekkel segítségükre lehet.

A könyvtárba meghirdetett fotórealisztikus rajz workshop a tervek szerint márciusban indul, jelentkezni az érdeklődők február 15-ig tudnak.

Az első téma a foglalkozásokon a kép kiválasztása lesz, szó lesz arról, milyen a jó referenciakép, mi mutat jól a rajzlapon, majd következik a vázlatkészítés, végül a kidolgozás, közben tippeket kapnak a résztvevők az eszközök használatáról is.

A workshopra azon 14 év felettiek jelentkezését várják, akik nem klasszikus rajzszakköre vágynak, érdeklődnek a fotórealisztikus ábrázolásmód iránt és egy helyben tudnak maradni 2-3 órát alkalmanként. A találkozók tervezett időpontja havonta egyszer pénteken 14 óra után. Jelentkezni Sándor Alexandránál lehet e-mailen, Facebookon és Instagramon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában