Négy filmet vetítettek a gyerekeknek

2023.12.24. 14:00

Karácsonyi matiné a zalaegerszegi Art moziban

A hagyományokhoz híven filmvetítéssel várták a gyerekeket, családokat december 24-én, vasárnap reggel kilenc órától az Art moziban. Az intézmény a karácsonyi készülődéshez nyújtott így segítséget.

Mozsár Eszter

Tornyos Máris és unokája, Beke Oliver a filmvetítés előtt az Art moziban

Fotó: Mozsár Eszter

Míg otthon a szülők, nagyszülők az ünnepi sürgés-forgással voltak elfoglalva, addig a legkisebbeknek hangulatos matinéval kedveskedtek. Ezúttal négy gyerekeknek szóló filmet választottak. Kilenc órakor a Mancs őrjárat: A szuperfilm, majd a Masha és a medve 2 – Dupla móka, utána nagyobbaknak Az első igazi karácsony, míg végül a Kacsalábon című mese volt látható a mozivásznon.

A második film vetítése előtt kérdeztük a zalaegerszegi Tornyos Máriát, aki unokájával, a hétéves Beke Oliverrel érkezett.

– Azért ezt a filmet választottuk, mert Oliver még nem látta, a többit már ismerte. Nagyon szívesen jövünk az Art moziba, amikor csak tudjuk, megnézzük a karácsonyi matiné kínálatát. Legutóbb színházi előadást néztünk itt a nagy teremben. Otthon a család készülődik az ünnepre, addig mi kikapcsolódunk – mondta a nagymama.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában