Program szombatra

2023.06.19. 15:30

Kispályás focitorna és közönségtalálkozó Tófejen

Várhatóan 12 csapat vesz részt azon a Nyár Kupa elnevezésű kispályás labdarúgótornán, amit szombaton rendez a Tófej Kerámia SE a közép-zalai község sportcentrumában. Eddig 11 csapat jelezte részvételi szándékát, a nevezési határidő kedd este jár le.

Gyuricza Ferenc

Király Gábor 108-szoros válogatott kapus lesz a közönségtalálkozó egyik vendége

Fotó: Unger Tamás/Vas Népe

A tófeji focitorna a térség egyik legpatinásabb nyári sporteseménye, amin a már korábban kialakult hagyományoknak megfelelően ezúttal is 5+1 fős csapatok vesznek majd részt. Tóth Gábor főszervező portálunknak elmondta: a mérkőzések 10 órakor kezdődnek, s a torna eredményhirdetését is szeretnék legkésőbb 16 óra körül megtartani, hiszen 18 órától már újabb jelentős rendezvény lesz a településen, Király Gábor 108-szoros válogatott kapus, illetve a Debrecen csapatával két alkalommal is magyar bajnoki címet nyert, 35-szörös válogatott középpályás, Halmosi Péter várja a labdarúgás kedvelőit közönségtalálkozóra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában