Formátumváltás is történt

2023.06.19. 11:05

A Pannon Tükör idei második lapszámát pénteken mutatták be a megyei könyvtárban

A 28. évfolyamában járó Pannon Tükör regionális kulturális folyóirat idei második lapszámát június 16-án, pénteken mutatták be a szerkesztők a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban.

Arany Horváth Zsuzsa

Nagygéci Kovács József, Tóth Renáta, dr. Gyimesi Endre és Juhász Tibor

Fotó: Arany Horváth Zsuzsa

A résztvevőket Tóth Renáta igazgató köszöntötte, dr. Gyimesi Endre, a lapot kiadó Pannon Írók Társasága elnöke mondott bevezetőt, ecsetelve a takarékosság miatti formátumváltás okait, remélve, az átmeneti helyzet mihamarabb véget ér és az országos kulturális alapok ismét hirdetnek pályázatot folyóiratok számára is. A lap tartalmáról Nagygéci Kovács József főszerkesztő-helyettes beszélt. A népszerű egymondatok rovatban ezúttal Gyimesi Endre és Cséby Géza szerkesztőbizottsági tag naplója olvasható, a helytörténet rovatban pedig a zalaegerszegi resti története tárul fel. Nagy Szilvia zalaegerszegi képzőművész tűzzománc-kiállításáról Frimmel Gyula grafikus laudációja szerepel a Pannon Tükörben. A lap díjazottjával, Szeifert Natáliával Nagygéci Kovács József készített interjút.

A lapbemutatóval együtt Juhász Tibor szerkesztő köteteivel is megismerkedhettek az érdeklődők.  A Debreceni Egyetem doktorandusza eddig Ez nem az a környék, Salgó blues és Amire telik címmel jelentetett meg köteteket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában