Frissen Zalából

2021.12.20. 12:00

Színházi fogadás a bemutató után Zalaegerszegen

Pénteken este mutatták be a II. Rákóczi Ferenc fejedelem életét taglaló zenés játékot a Hevesi Sándor Színházban, melyet a hagyományos fehér asztalos művész- közönség találkozó követett.

Arany-Horváth Zsuzsa

Stanka László, Sasvári Sándor, Moravetz Levente, Bot Gábor színművész, dr. Besenczi Árpád és Balaicz Zoltán Fotó: Arany Gábor

Dr. Besenczi Árpád igazgató köszöntötte az egybegyűlteket, majd Balaicz Zoltán polgármester szólt a várost is erősítő tágabb lokálpatriotizmusról, amihez a történelmi témájú darabok is hozzájárulnak. A musical írója és rendezője, Moravetz Levente megköszönte a zalaegerszegi színház bizalmát, hiszen évről évre visszatérő vendégként állítja színre a jeles magyar történeti személyiségekről szóló színműveket. Az ezek főszerepeit alakító Sasvári Sándor színművész reméli, a sikeres sorozat folytatódhat Zalaegerszegen. Ezután Stanka László, az előadást támogató Evo-Komplex Kft. ügyvezetője gratulált a musicalhez, majd a direktor tájékoztatott az évad további terveiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában