Frissen Zalából

2021.09.14. 07:00

Fogadást tartottak a színi premier után Zalaegerszegen

Pénteken este mutatták be a Boeing, Boeing című vígjátékot a zalaegerszegi színházban dr. Besenczi Árpád igazgató rendezésében.

Arany Horváth Zsuzsa

Az előadás szponzora (Szerszámsziget Kft.) képviseletében Papp Gábor, középen a darab egyik főszereplője, Ecsedi Erzsébet és Besenczi Árpád igazgató-rendező

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Arany Gábor

A könnyed szórakozást nyújtó komédia bemutatója után került sor az immár sokéves hagyományra visszatekintő premier utáni művész-közönség találkozóra, amely fogadás keretében valósul meg.

Az előadás szponzora (Szerszámsziget Kft.) képviseletében Papp Gábor, középen a darab egyik főszereplője, Ecsedi Erzsébet és Besenczi Árpád igazgató-rendező Fotó: Arany Gábor / Zalai Hírlap

Az igazgató-rendező köszöntőjében először szólt a pandémia miatti furcsa, tulajdonképpen kettős évad további előadásairól (még tart a 2020/2021-es évad, az új, 2021/2022-es pedig majd csak novemberben kezdődik).

Vigh László országgyűlési képviselő is kifejezte örömét felszólalásában, hangsúlyozta, jó, hogy hosszabb szünet után már ismét részesülhetünk a zalaegerszegi színházi előadások élményében, remélve, hogy minden néző visszatér a közönség soraiba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában