Frissen Zalából

2021.08.01. 12:00

Profi szintre emelte a rendezvényszervezést a Kvártélyház és a MouldTech

A Kvártélyház Kft. és a MouldTech Systems Kft. között hosszú évekre visszanyúló jó partneri viszony van. A két cég kölcsönösen segíti egymás munkáját.

Jóna István

Molnár Gábor: A helyszín, az atmoszféra, a remekül megrendezett darabok és a kiváló színészi alakítások felejthetetlenné teszik az itt eltöltött nyári estéket. Fotó: ZH-Archívum

– Szívből gratulálok a 15. évfordulóhoz! Aktív cégvezetőiként pontosan tudom, mennyi munka, megpróbáltatás és kitartás van az elkötelezett jelenlét mögött – fogalmazott Molnár Gábor tulajdonos-ügyvezető. – Tompa Gábor hosszú évek óta városunk elismert közszereplője, ismeretségünk évtizedekre nyúlik vissza. A Hevesi Sándor Színház tagjaként, fesztiváligazgatóként, rendezőként ténykedett és dolgozik mind a mai napig, viszont e területeken nincs sok közös pont az együttműködésünkben. A Kvártélyház Kft. létrejötte azonban utat nyitott a kooperáció felé. A színházi rendezésen túl profi szintre emelték a rendezvényszervezést, amely szolgáltatásukat cégünk folyamatosan igénybe veszi. Igazán jó partneri viszony alakult ki köztünk, szívesen dolgozunk együtt, és kölcsönösen segítjük egymás munkáját. Természetesen a jövőben is számítunk a közös projektekre.

Molnár Gábor: A helyszín, az atmoszféra, a remekül megrendezett darabok és a kiváló színészi alakítások felejthetetlenné teszik az itt eltöltött nyári estéket. Fotó: ZH-Archívum

Molnár Gábor kultúrát kedvelő emberként figyelemmel kíséri a Kvártélyház munkáját és előadásait.

– A Kvártélyház Szabadtéri Színház előadásai különlegesek. A helyszín, az atmoszféra, a remekül megrendezett darabok és a kiváló színészi alakítások felejthetetlenné teszik az itt eltöltött nyári estéket. Ha tehetjük, az egész családommal együtt látogatjuk az előadásokat.

A cégvezetőinek természetesen van kedvenc előadása is.

– Igazán színvonalas produkciók kerültek színpadra, ezért több kedvelt darab is akad. Mivel a zenés előadások hangulata igazi kikapcsolódást nyújt, A padlás című darabot emelném ki a kedvencemként. További sok sikert és jó egészséget kívánok a Kvártélyház Kft. teljes csapatának!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában