Frissen Zalából

2021.07.27. 16:00

Michael Anton Köck: a zene és a tánc minden nyelven élvezhető

Az ADA Nova Kft.-t is a Kvártélyház Kft. támogatói között találjuk. Michael Anton Köck ügyvezető német ajkúként is nagy élvezettel tekinti meg a szabadtéri színház produkcióit.

Jóna István

Michael Anton Köck elsősorban a zenés darabokat szereti. Tavaly a Hasonmások című revü- musicalt látta. (képünkön)

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

– Hosszú múltra visszatekintő együttműködés a miénk. Az ADA családi nap szervezése kapcsán ismertük meg Tompa Gábort, aki meghívott egy szabadtéri előadásra és „bevezetett” bennünket a város életébe a különböző rendezvények révén – fogalmazott Michael Anton Köck. – A Kvártélyházban a kreatív alkotás szeretetét s a művészetet látjuk, és úgy gondoljuk, hogy minden városnak szüksége van egy ilyen kulturális missziót hordozó cégre. A magunk részéről mi is próbáljuk kisebb tárgyi támogatásokkal színesíteni az előadásokat. Matrac- és bútorgyártóként többnyire a díszlet egyes elemeit biztosítjuk. Ezt a típusú támogatást a jövőben is szívesen folytatjuk.

Michael Anton Köck elsősorban a zenés darabokat szereti. Tavaly a Hasonmások című revü- musicalt látta. (képünkön) Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Ha idejük engedi, feleségével szívesen látogatják a Kvártélyház előadásait, és nem okoz gondot az sem, hogy külföldiként ő nem mindig érti a prózai részeket.

– A nyáresti program hangulata már az első alkalommal magával ragadó volt, német ajkúként is. Ez az élmény olyannyira meghatározónak bizonyult, hogy ezt követően minden évben legalább egy előadás a szabadtéri színház kínálatából kötelező programként szerepel a naptárunkban. Tavaly a Hasonmások című revümusicalt láttam. Leginkább természetesen a zenés darabokat részesítem előnyben, hiszen a tánc és a zene minden nyelven élvezhető, a színház pedig az érzést közvetíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában