Frissen Zalából

2021.06.15. 08:00

Ismét lehet előadás utáni fogadás a premier után

Múlt pénteken este mutatta be a Hevesi Sándor Színház a Legyetek jók, ha tudtok című zenés színművet. Hosszú idő után nyílt lehetőség arra, hogy a premier utáni közönségtalálkozót, a fogadást is megtarthassák.

AHZS

Stanka László, Besenczi Árpád (előtte a kislánya, Hella), Moravetz Levente, Vigh László, Balaicz Zoltán Fotó: Arany Gábor

A színházba járók számára élményt jelent, ha az előadás után találkozhatnak a darab alkotóival. Erre nyílik mód a színházi fogadásokon. Ezúttal Moravetz Levente rendezőt hallhatta a közönség a darab nem könnyű helyzetben megvalósult próbafolyamatáról, valamint a színházigazgatót, Besenczi Árpádot, aki egyben a darab főszerepét, Fülöp atyát is alakította. (Először szerepelt vele a lánya, Hella a gyerekszereplők csapatában.)

Stanka László, Besenczi Árpád (előtte a kislánya, Hella), Moravetz Levente, Vigh László, Balaicz Zoltán Fotó: Arany Gábor

A fogadáson a hagyományoknak megfelelően Vigh László országgyűlési képviselő és Balaicz Zoltán polgármester is köszöntötte a nézőket. Mindketten kiemelték azt, hogy az előadás alapjául szolgáló filmmel mindenki találkozhatott annak idején, ezért a színházi változat is sokakhoz állhat majd közel, felelevenítve a vidám, szerethető, emberséges római pap alakját. Végül az előadás fő támogatója, Stanka László, az Evo-Komplex Kft. ügyvezetője köszönte meg az élményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában