Húsvét jegyében

2024.04.06. 17:00

Tojásvadász kaland hódított Hagyárosböröndön

Húsvéti hangulat lengte be Hagyárosböröndöt, ahol a hagyományos tojásfestés és kosárfonás mellett izgalmas tojáskereső kaland várta a családokat. A program célja, hogy a finom falatok és a képernyők elől kicsalogatva a résztvevőket, egy kis kalandozásra ösztönözze őket a friss tavaszi levegőn.

Zaol.hu

A játék során 10 egyedi mintával díszített tojást kellett felkutatni a település belterületén. A feladat pikantériáját az adta, hogy a tojások rejtekhelyeit apró, mesterséges intelligencia által generált rejtvények segítségével lehetett megfejteni. A találós kérdések néha igazi fejtörést okoztak, igazi kihívást állítva a tojásvadászok elé.

Esztergályos Bence örül a megtalált tojásnak
Forrás: Hagyárosbörönd önkormányzat

A kaland az Önkormányzati épületegyüttesnél vette kezdetét, ahol a résztvevők beszerezhették a játék leírását és a tojáskereső lapokat. Az első tojást is itt rejtette el a „nyuszi”, hogy a játékosok megismerjék a keresendő tojások mintáit.

A tojásvadászatra nagypéntektől tetszőleges időpontban lehetett indulni, így a családok a saját tempójukban fedezhették fel a falut és kutathatták a tojásokat. A lelkes tojásvadászok izgatottan rajzolták be a megtalált tojások mintáját a gyűjtőlapra.

Akik mind a 10 tojást felfedezték és csapatfotót is küldtek, „Okleveles Tojáskereső” címmel büszkélkedhetnek. A szervezők reményei szerint a program kellemes szórakozást nyújtott a résztvevőknek, és örömteli pillanatokat töltöttek a szabadban a családok.

További információk:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában