VÁROSHÁZA

2024.03.25. 08:00

Pályázat a Keresztury VMK igazgatói munkakörének betöltésére

Zaol.hu

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése pályázatot hirdet a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ  igazgatói munkakörének betöltésére

Pályázati feltételek: büntetlen előélet,  felsőfokú végzettség és közművelődési szakképzettség, nem szakirányú felsőfokú végzettség és felsőfokú szakirányú szakképesítés,  felsőfokú közművelődési szakképzettségének vagy szakvizsgájának és egyben az intézmény alaptevékenységének megfelelő feladatkörben legalább öt éves szakmai gyakorlat,  kiemelkedő szakmai vagy szakirányú tudományos tevékenység.

A pályázathoz csatolni kell:  3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt,

- az iskolai végzettséget igazoló okiratok közjegyző által hitelesített másolatát,

- a pályázó szakmai önéletrajzát,

- a végzett szakmai munka (referencia), vagy tudományos munka bemutatását,

- az intézmény vezetésére vonatkozó programot,

- bérigény megjelölését,

- nyilatkozatot arról, hogy a pályázat elbírálásában részt vevők a pályázat tartalmát megismerhetik,

- nyilatkozatot az előírt vagyonnyilatkozat- tételi kötelezettség vállalásáról,

- nyilatkozatot arról, hogy a pályázó a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul,

- nyilatkozat arról, hogy pályázatát a közgyűlés nyílt vagy zárt ülésen tárgyalja,

- nyilatkozatot, hogy a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény 211. §-a értelmében személyével kapcsolatban összeférhetetlenség nem áll fenn

A munkavégzés helye: Zalaegerszeg, Landorhegyi u. 21

Ellátandó feladatok: intézményvezetői feladatok ellátása (a művelődési központ képviselete, a szakmai munka stratégiai tervezése, szervezése, irányítása és ellenőrzése, a munkarend és ügyrend meghatározása, munkáltatói jogkör gyakorlása az intézmény alkalmazottjai felett, gazdálkodás a megállapított költségvetési előirányzatokkal.)

A pályázatok benyújtásának határideje: 2024. április 19.

A pályázatok elbírálásának határideje: 2024. május 16.

A munkakör betöltésének kezdő időpontja 2024. augusztus 01., az igazgatói munkakör betöltése határozott időtartamra, 2029. július 31-ig szól, a munkaszerződésben 3 hónap próbaidő kerül kikötésre.

A munkabér megállapítása a Munka Törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. tv alapján közös megegyezéssel történik.

A pályázatokat Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteréhez (Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 17-19.) kell benyújtani és ezzel egyidejűleg a [email protected] e-mail címre megküldeni.

A pályázatokról a benyújtásra előírt határidőt követően bírálóbizottsági személyes meghallgatás után a közgyűlés dönt.

A pályázati kiírással kapcsolatban további felvilágosítás dr. Bartl Andrea személyügyi szakreferenstől, a 92/502-121 –es telefonszámon kérhető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában