Helyi közélet

2024.03.09. 14:30

KÉVE: valódi várospolitika kell Keszthelyre!

A Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület szerint valódi város- és nem pártpolitikára van szükség Keszthelyen. A KÉVE abban bízik: „az a pici, ami 2019-ben hiányzott a győzelemhez, az meglesz idén” a helyhatósági voksoláson.

Péter B. Árpád

Nőnap alkalmából a KÉVE tagjai virággal köszöntötték a hölgyeket a piacon, képünkön Horváth Balázs, Vastag Ágnes és dr. Weller-Jakus Tamás

Fotó: Péter B. Árpád

Erről is beszélt dr. Weller-Jakus Tamás, a KÉVE elnöke, aki szerint a dr. Tóth Gergely polgármesterjelölt mögött felsorakozó, az összefogásban résztvevő szervezetek célja az, hogy megmutassák a keszthelyieknek: hogyan lehet egy várost a pártpolitikától függetlenül, mindenki javára vezetni.

Horváth Balázs pszichológus a 7-es választókörzetben aspirál képviselői mandátumra e csapat tagjaként. Azt mondta piacon tartott sajtótájékoztatón: fontos célja, hogy segítse a nyugdíjasok munkába való visszatérését, illetve a roma lakosság foglalkoztatását, s hidakat építene az idősek és a fiatalok között, a középkorúak bevonásával. Szerinte Keszthelyen az idegenforgalomra, a sportturizmusra és az itt élők mentális egészségfejlesztésére kellene hangsúlyt helyezni, „mert nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is elég rendesen meg van sanyargatva a magyar”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában