Bartender

2024.03.25. 19:00

Két nemzetközi termékdíjat is kapott a zalaegerszegi Garamvögyi Krisztián

Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke és Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere is meglátogatta hétfőn a Kikimix Kft.-t, melynek vezetője, az italok termékfejlesztését nyugat-európai cégeknél tanuló Garamvölgyi Krisztián mutatta be a manufaktúra legutóbbi eredményeit.

Zaol.hu

Sabján Krisztián, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Zala megyei szervezetének elnöke, Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, Garamvölgyi Krisztián és Balaicz Zoltán polgármester

Fotó: Pezzetta Umberto

Ez utóbbiak közül kiemelkedik két, közép-európai innovációs termékkiállításon nyert díj, amit díszítésként, ételkiegészítőként használható liofilizált (fagyasztással víztelenített) gyümölcs- és fűszerporokkal és alkoholmentes whisky-jével ért el. A kisüzem a 100 százalékos gyümölcspürék mellett aszalványokat, szörpöket, szirupokat, lekvárokat, liofilizált termékeket fejleszt és forgalmaz.

Balaicz Zoltán és Győrffy Balázs egyaránt elismeréssel szólt a vállalkozó sikereiről, az ágazat más szereplői számára is példaként szolgáló tapasztalatszerzésről, a vállalkozásépítésről  s nem utolsó sorban Zalaegerszeg hírnevének öregbítéséről.

Garamvögyi Krisztián bartenderként  két  világelsőséget, nemzetközi ezüst és bronzérmes helyezést és Magyar Bajnok címet is magáénak tudhat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában