Példamutató teljesítmény

2024.01.01. 16:30

Kortárs magyar írók műveinek olvasására buzdít a nagykanizsai író

Az íróként is tevékenykedő, nagykanizsai dr. Dömötör László, a Magyar Vöröskereszt nagykanizsai területi szervezetének szociális és jogi munkatársa 2023-ban olvasás összegzést készített.

Benedek Bálint

- Igazán változatos utazáson vehettem részt ebben az évben a könyvek segítségével - mesélte. - Olvastam krimit, sci-fit, fantasyt, történelmi regényt és mesét. Berepültem a Földet Brazíliától Észak-Koreáig, és a világűrt is a Holdon keresztül más galaxisokig. Jártam a múltban és a jövőben. Fantasztikus élményeket szereztem. Büszke vagyok rá, hogy az 54 elolvasott kötetből 37 könyv magyar szerzők munkája. Szerzőként igyekszem támogatni a magyar írókat, és az olvasóimat is arra biztatom, bátran vegyék kézbe a kortárs hazai irodalmat. Minden műfajban találhatnak nagyszerű olvasmányokat.

Forrás: ZH

Mint ismert, dr. Dömötör László egyedülálló és hiánypótló sci-fi-regényt írt A Hold hősei – A vörös kereszt rejtélye címmel A kötet a Magyar Vöröskereszt Zala megyei szervezete kiadásában jelent meg. Azóta pedig egy újabb könyv is napvilágot látott a Hold hősei - A lámpás hölgy címmel. Ugyanebben a világban játszódik, de nem feltétlenül az előző regényének folytatása. Számára különösen fontos a kapcsolat az olvasóval, elvégre minden történetet nekik álmodik meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában