Helyi közélet

2024.01.15. 20:00

Húszéves a Zalaapáti Boróka Néptáncegyüttes – A Zaol-podcast vendége Kiss-Molnár István néptáncpedagógus

A Zaol-podcast legutóbbi adásában az együttes alapítójával, Kiss-Molnár Istvánnal beszélgettünk, aki a kezdetekről, a sikerekről, a mindennapokról mesélt.

Mozsár Eszter

Kiss-Molnár István néptáncpedagógus mesélt a Zalaapáti Boróka Táncegyüttes húszéves jubileumáról.

Fotó: Mozsár Eszter

Húszesztendős a Zalaapáti Boróka Táncegyüttes. Ebből az alkalomból január 20-án, szombaton 18 órakor gálaműsor szerveznek a település rendezvénytermében. A Zaol-podcast legutóbbi adásában az együttes alapítójával, Kiss-Molnár Istvánnal beszélgettünk, aki a kezdetekről, a sikerekről, a mindennapokról mesélt. Szóba kerültek azok a zalai, a néptáncpedagógus és csapatai által szervezett folklórfesztiválok is, melyeken máig részt vesz a zalaapáti csapat. Szombaton az együttes másfél órás gálaműsora előtt az utánpótlás, azaz a Zalaapáti Kisboróka Táncegyüttes is színpadra lép. A Táncra kelve jubileumi műsorban közreműködik még a Csádé zenekar és a Cserta Táncegyüttes, valamint kortárs költők táncról szóló versei színesítik az előadást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában