Zaol podcast

2024.01.24. 07:00

A Zaol-podcast vendége Pöltl Ákos, a PE ZEK Védelmi Oktatási és Kutatási Centrum vezetője

Digitális önvédelmi előadásokat tart, az okostelefonok és a virtuális tér veszélyeire hívja fel a szülők, pedagógusok, egyetemisták és az iskolás gyerekek figyelmét, miközben kutatásokat végez a témában.

Mozsár Eszter

Fotó: Mozsár Eszter

A Zaol-podcast legutóbbi adásában a zalaegerszegi Pöltl Ákos családbiztonsági szakértő volt a vendég, aki elsősorban a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában újonnan létrejött Védelmi Oktatási és Kutatási Centrumot mutatta be, amelynek célja a hallgatók és a családok védelmi képességének növelése tudományos kutatások segítségével. Az elmúlt időszakban létrehoztak egy új oktatási formát, a digitális kompetenciafejlesztést. A kezdeményezés Magyarországon egyedülálló, létrejöttét nem utolsósorban a város védelmi fejlesztései is indokolttá tették. A közgazdász végzettségű szakember jelenleg az MCC FIT program nyugat-magyarországi vezető oktatója, emellett az Ifjúságkutató Intézet kutató-szakértője, valamint katonai közelharcoktatói képesítéssel, illetve a Buckinghamshire New University és a Longmoor Security angliai képzését követően 3-as szintű hivatásos testőr diplomával rendelkezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában