Zaol podcast

2024.01.27. 11:00

A Zaol-podcast vendége Páhi Sándorné Szalai Éva igazgató

A középiskolák friss országos rangsorában az élmezőnyben, a 23. helyen található a Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Közgazdasági Technikuma. Az összeállítás készítői szinte minden mérhető adatot figyelembe vettek, s vizsgálták az intézmények hozzáadott értékét is, vagyis azt, hogy a diákok végzős korukra milyen ismeretanyaggal gyarapították tudásukat.

Péter B. Árpád

Páhi Sándorné Szalai Éva: Mérhető eredményeink alapján iskolánk jó úton jár

Fotó: Péter B. Árpád

Erről is beszél a Zaol-podcast mostantól meghallgatható adásában Páhi Sándorné Szalai Éva igazgató, aki a keszthelyi „Közgáz” szellemiségéről, a fiatalokat támogató, barátságos közegről, s a további eredményekről, illetve tervekről is szót ejt. Kiderül például az is, hogy a szándékok szerint az iskola képzési palettája a jövőben egy kurrens iránnyal gyarapodik.

Emellett a direktor beszámol az idén első alkalommal megrendezett újévköszöntő koncert sikeréről is, amelyen a Chanson Brass fúvós kamaraegyüttes jótékonyságból lépett fel, támogatva az iskola alapítványának nemes céljait. A hangverseny annyira jó fogadtatásra lelt, hogy az Európa-hírű zenészek megígérték: ha hívják őket, első szóra jönnek majd a jövőben is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában