Zaol podcast

2023.12.30. 11:00

Télen több a kerékpáros verseny – nemzetközi eseményekre készülnek a zalaegerszegi biciklisek

Szenzációs sikereket értek el idén is a GreenZone-ZKSE fiatal kerékpárosai, akik már készülnek a téli megmérettetésekre. A tehetséges sportolók legutóbb egy világbajnokságról hoztak el szép eredményt, de jól teljesítettek ősszel az Európa Kupa 3. fordulójában is. A zalaegerszegi Bruchner Regina és Endrédi Máté 2024-ben több világkupára és nagy nemzetközi versenyre indul.

Szalay Balázs

A Green Zone - ZKSE érmes versenyzői egy korábbi (2021-es) cyclocross országos bajnokságon. Hátul középen Horváth Szabolcs, balról Szabó Léna, Bruchner Regina, Szücs Júlia, Czenki Tamás és Kálmán Dániel Ákos.

Fotó: ZH-archívum

A Zaol-podcast mai sportos kiadásában Horváth Szabolcsot, a Green Zone-ZKSE vezetőjét kérdezzük. Vendégünk beszámol a Zalaegerszeg és környéke kerékpárversenyzőit összefogó sportegyesület idei eredményeiről és a közeljövő terveiről. A szakember emellett azt is elárulja, miért fontos a téli időszak előtt átvizsgáltatnunk a túrakerékpárunkat, ha nagyobb kirándulást tervezünk.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában