Szépkorúak gálája

2023.11.01. 12:30

Három műsorszámmal mutatkoztak be az iharosberényiek

Az Iharosberényi Nosztalgia Hagyományőrző Egyesület nemrégiben szerepelt a Szépkorúak Somogy vármegyei gálaműsorán a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központban.

Benedek Bálint

Az Iharosberényi Nosztalgia Hagyományőrző Egyesület énekkara és néptánccsoportja

Fotó: Vértes Zoltán

A zalai vármegye határhoz közeli somogyi Iharosberény nemcsak a gesztenyéjéről híres, hanem a Nosztalgia Hagyományőrző Egyesület kórusáról és néptánc csoportjáról is. A megnyitón vendéglátóként dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármestere köszöntötte a megjelenteket, majd Stikel János, a Nyugdíjasok Szervezeteinek Somogy vármegyei Szövetségének elnöke nyitotta meg a gálát, ahol 27 jobbnál-jobb produkciót láthattak az érdeklődők.

- Nagy örömünkre szolgált, hogy a területi bemutatóról három műsorszámunk is továbbjutott a gálára - mondta Ledniczky Miklósné alpolgármester, kórustag. - Énekkarunk, néptáncosaink is nagy sikert arattak, ahogy Laczó Józsefné mesemondása is. Köszönet illeti az összes fellépőt és a kórusvezetőt, Tóth-Bencze Líviát, valamint a néptánc csoport tanárát, felkészítőjét, Kunics Anikót a nagyszerű produkciókért. Büszke voltam mindenkire, jó volt a gálán is iharosberényinek lenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában