Zaol podcast

2023.10.13. 11:30

Őszi finomságok ünnepe a Kalandparkban - gesztenyés fasírozott is készül a hétvégén Keszthelyen

A gesztenyemassza készítésének rejtelmei mellett a gyümölcs facsemetéinek megfelelő ültetési módszereibe is beavatják az érdeklődőket a hétvégén Keszthely Kertvárosában.

Szalay Balázs

Paulinné Bukovics Mariann

A nyolcadik Gesztenye Fesztiválon különleges gasztronómiai és kulturális kínálat, valamint érdekes szakmai események várnak minket. A rendezvényen felvonulnak a helyi kézművesek, lesz gesztenyesütés, gesztenyekrém-készítés, a gyermekek pedig gyűjthetik is a termést egy izgalmas játék keretében a kalandpark pályáin.

A Zaol-podcast vendége Paulinné Bukovics Mariann, a keszthelyi fesztivál főszervezője. Az ökológiai gazdálkodási mestermérnökkel készült beszélgetésben nemcsak a programokat ajánljuk, hanem szakmai kérdésekre is válaszokat kapunk. Kiderül például, milyenek a feltételek a szelídgesztenye ültetéséhez Zalában, vagy hogy miért jelenthet tökéletes alternatívát a gesztenyeliszt az ételallergiások számára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában