VÁROSHÁZA

2023.09.18. 08:00

Pro Cultura Keszthely kitüntetés

Zaol.hu

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete „Pro Cultura Keszthely” kitüntető címet adományozhat azon személy, intézmény, civil szervezet, közösség, gazdasági társaság számára, aki/amely Keszthely város kultúrájáért, kulturális rangjának emeléséért különösen kiemelkedőt cselekedett, alkotott vagy folyamatos tevékenységével emelte a város kulturális színvonalát, esetleg adománnyal, hagyatékkal gyarapította Keszthely kulturális érté­keit, kincseit. Az elismerésre a közvélemény bevonásával a legszélesebb körből várom a javaslatokat.

A kitüntető cím adományozására vonatkozó kezdeményezéseket részletes indokolással 2023. szeptember 30. napjáig lehet megküldeni „Keszthely Város Polgármestere” címre (8360 Keszthely, Fő tér 1.).
A javaslattételre vonatkozó nyomtatvány (Kezdeményezés kitüntetés átadására) letölthető Keszthely Város Önkormányzata honlapjáról: https://onkormanyzat.keszthely.hu/ki-kicsoda/onkormanyzati-es-igazgatasi-osztaly/ 
A javaslatkérés teljes terjedelemben megtalálható a honlapon a Hirdetmények között: https://onkormanyzat.keszthely.hu/
Manninger Jenő
polgármester
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában