Zaol podcast

2023.09.25. 07:00

Példaértékű gondoskodás, figyelem – a Zaol-podcast vendége: Vincze Tibor, Zalaapáti polgármestere (2. rész)

A Zalaapáti Ifjú Polgára-programon túl számos további támogatás segíti a településen élőket. Erről is beszélt Vincze Tibor polgármester a Zaol-podcast legfrissebb adásában, amely a múlt héten megkezdett diskurzus folytatása.

Péter B. Árpád

Vincze Tibor: Jó Zalaapátiban élni, amihez a települési gondoskodáspolitika is hozzájárul

Fotó: Péter B. Árpád

Elmondta, például építési telkeket biztosítanak főként fiatal pároknak, mindössze négyzetméterenként egy forintért. Elárulta: jelenleg is épül ily módon ház a községben.

Vincze Tibor arról is szólt, jelenleg 1700 körül alakul Zalaapáti lakosságszáma, amely az elmúlt két esztendőben kis mértékben emelkedett.

– Reménykedem, hogy az országos és a helyi támogatási programok, valamint a fejlesztések révén elmondhatjuk: jó Zalaapátiban élni, amihez a települési gondoskodáspolitika is hozzájárul – szögezte le a polgármester.

Vincze Tibor a beszélgetésben szót ejtett még az országosan példaértékű iskolabuszprogramról, valamint arról is: az élethosszig tartó tanulás jegyében számos képzettséget, diplomát szerzett az elmúlt esztendőkben, amelyek nemcsak személyes elkötelezettségét, érdeklődését mutatják, hanem az ott megszerzett tudást a településirányításban s a mindennapokban is hasznosítani tudja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában