Zaol podcast

2023.09.20. 06:50

Önellátó konyhakert a város határában – országos közösséget épít a zalai gasztroblogger

Ötleteket gyűjthetünk saját kertünk megvalósításához, maradékmentő, igazi házi alapanyagokból készíthető recepteket találhatunk és bekukkanthatunk egy pethőhenyei gazdaság mindennapjaiba, ha elkezdjük követni a zalaegerszegi rendezvényszervező, Kása Andrea Instagram-oldalát, vagy felkeressük a Szeretünk Zala Egyesület hivatalos honlapjának Kertikonyha rovatát.

Szalay Balázs

A Zaol-podcast legújabb adásában a gasztroblogger vezet minket körbe a zalai konyhakultúra és gasztronómia világában, ad tippeket saját kiskert létrehozásához, mutat meg hagyományos és trendi tartósítási módszereket és oszt meg velünk különleges, az otthonunkban is fellelhető alapanyagokból készült recepteket.

Kása Andrea gasztroblogger

Létezik-e egyszerűen művelhető konyhakert és lehet-e teljesen önellátó egy család? Ezeket a kérdéseket is feltesszük vendégünknek, akivel környezettudatosságról, vegyszermentességre való törekvésről, a vidéki földművelés tapasztalatairól, valamint a befektetett munka megtérüléséről beszélgetünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában