Zaol podcast

2023.09.13. 07:00

Nemzetközi jótékonysági gálára készülnek a ketrecharcosok - az MMA magyar és nemzetközi klasszisai érkeznek Zalaegerszegre

Szalay Balázs

Molnár Benjamin győzelmét ünnepli a sárvári jótékonysági gálán. Szeptember 30-án itthon is bizonyíthat a kiváló egerszegi versenyző

Fotó: Benkő Sándor

Nemzetközi Ketrecharc Gálának ad otthont Zalaegerszeg szeptember végén. A program keretében rendezik azt a WFL MMA világbajnoki mérkőzést, amelyen a helyi Molnár Benjamin indul el a rangos címért. A hazánkban mindeddig egyedülálló sporteseményre 3 földrész 8 országának 24 versenyzője érkezik.

A látványos show szeptember 30-án, 18 órakor veszi kezdetét a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban, ám már azt megelőzően változatos, izgalmas programok várják az érdeklődőket. A Nemzetközi Ketrecharc Gála bevételéből a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványt támogatják.

Az eseményről, az MMA magyar és nemzetközi klasszisairól, valamint a zalaegerszegi profi sportoló, Molnár Benjamin pályafutásáról a gála egyik főszervezőjét, Őze Balázst kérdezzük a Zaol-podcast adásában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában