Már 44. alkalommal

2023.08.01. 18:00

Négy Város Torna Barcson, zalai résztvevővel

Július utolsó hétvégéjén immár 44. alkalommal rendezték meg a hagyományos Négy Város Tornáját, ez alkalommal Somogy vármegyében, Barcson.

Korosa Titanilla

Lenti TE csapata a tornán, jobbra elöl Horváth László polgármester

Fotó: Korosa Titanilla

A torna állandó résztvevői az 1979-ben városi rangra emelkedett Lenti, Körmend, Celldömölk és Barcs csapatai.

Az első játéknapon a Lenti TE csapata 5-2 arányban szenvedett vereséget a Celldömölktől. A második játéknapon a Körmend elleni harmadik helyért lejátszott küzdelmes mérkőzésen a Lenti TE szerezte meg a vezetést Nagy Martin góljával. A Körmend az utolsó percben Sály Gábor révén egyenlített. Büntetőkkel a Körmend csapata 4:1-re nyert, ezzel megszerezte a 3. helyet, a Lenti TE lett a negyedik.

Az XLIV. Négy Város Labdarúgó Torna végeredménye: 1. FC Barcs, 2. Celldömölk VSE, 3. Körmendi SE, 4. Lenti TE.

Különdíjat kapott Balogh Ádám (Körmend), mint a legjobb kapus, Zsoldos Patrik (Celldömölk) lett a legjobb játékos, Gergulás Ferenc (Barcs) a gólkirály 3 találattal és Kampf Róbert a legjobb hazai játékos.

Különdíjat kaptak a felkészítő edzők is: Szabó István (Lenti), Takács Gábor (Celldömölk), Minor Levente (Barcs) és Kurucz Ádám (Körmend).

A díjakat a polgármesterek, Koós Csaba (Barcs), Fehér László (Celldömölk) és Horváth László (Lenti), valamint Szalai Csilla (Barcs) alpolgármester adta át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában