Vízifoci, kispályás labdarúgás, ügyességi vetélkedők

2023.07.10. 10:00

Hagyományteremtő kalandnap Zalatárnokon

Hagyományteremtő szándékkal első alkalommal szervezett nyárindító kalandnapot a zalatárnoki Oroklán Lovas Egyesület. Vasárnap délután a község futballpályáján számos sportolási és játéklehetőség várta az érdeklődőket.

Gyuricza Ferenc

A zalatárnoki kalandnapon a vízifocit is kipróbálhatták a gyerekek

Fotó: Gyuricza Ferenc

Vízifoci, kispályás labdarúgás, ügyességi vetélkedők, illetve lézerharc – többek közt ezek szerepeltek a kínálatban, de a szervező egyesület játszóházzal is készült, a légvár különösen népszerűnek bizonyult a gyerekek körében. Simon Annamária, az Oroklán Lovas Egyesület elnöke úgy fogalmazott: szükség is van erre a sokszínűségre, hiszen így könnyebben meg lehet szólítani a potenciális célközönséget.  

- Egy olyan tartalmas napot szerettünk volna szervezni a település élők számára, amely hozzájárul az önfeledt szórakozáshoz, a kikapcsolódáshoz – mondta Simon Annamária. – Elsősorban a mozgásos tevékenységekre, a sportra alapoztunk, hiszen úgy látjuk, erre van leginkább fogékonyság. Eredetileg az volt a tervünk, hogy közvetlenül az iskolai tanév zárása után szervezzük meg a programot, ám arra a hétvégére rossz időt jósoltak a meteorológusok, ezért a halasztás mellett döntöttünk.  

Az egyesületi elnök hozzátette: a kalandnap megszervezését nemcsak az önkormányzat támogatta anyagilag, de a helyi és környékbeli vállalkozók is hozzájárultak a költségek biztosításához. Látva az érdeklődést, azt is elhatározták, hogy hagyományt teremtenek a programból, azaz lehetőség szerint minden évben megrendeznék azt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában