Zaol podcast

2023.07.15. 06:50

A Zaol-podcast vendége Nagy András, a Zalaegerszegi Duális Ágazati Képzőközpont igazgatója (1. rész)

Gépészeti szakmát tanulni valós ipari környezetben a legmodernebb eszközparkkal úgy, hogy a tanulók készségeit, képességeit a legjobb szintre emelik?

Mozsár Eszter

Fotó: Pezzetta Umberto

Néhány éven belül akár regionális szintű intézménnyé, kutatóközponttá is válhat az egy évvel ezelőtt átadott Zalaegerszegi Duális Ágazati Képzőközpont. Magyarországon egyedülálló, német mintára továbbfejlesztett, kilenc egerszegi és környékbeli kis- és középvállalkozás közreműködésével létrejött pilot üzemcsarnok a középfokú gépészeti oktatás mellett teret enged az egyetemisták képzésének is, mondta a Zaol-podcast vendége, Nagy András, aki egyben a ZalaZONE Ipari Park hallgatói programjának instruktora is. Az igazgató szót ejtett arról, hogy miként válaszolnak a kor kihívásaira, hogyan telik egy napjuk a 1400 négyzetméter alapterületű, 300 főt befogadó képzőközpontban s kiderül továbbá, mi is az a hegesztő akadémia.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában