Szombaton lesz a zárókiállítás

2023.07.28. 12:37

A Szolnoki Művésztelepen alkot Frimmel Gyula grafikusművész

A zalaegerszegi Frimmel Gyula grafikusművész is résztvevője annak a grafikai szimpóziumnak, amit immáron harmadszor rendezett meg idén ezen a héten Szolnokon a Képgrafikusok Olgyai Viktor Egyesülete. A Szolnoki Művésztelep idén 22 hazai és határon túli grafikusművész, illetve szakmai előadó számára biztosított alkalmat az alkotásra és bemutatkozásra.

Mozsár Eszter

Frimmel Gyula a szolnoki művésztelepen alkotás közben

Fotó: Szabó Evelin

A három év terméséből 2023. július 29-én, szombaton 18 órakor nyílik kiállítás a Szolnoki Művésztelep Grafikai Műhelyében és Rajzstúdió Galériájában. A III. Szolnoki Grafikai Szimpózium tárlatát Sinka Péter szolnoki grafikusművész nyitja meg, aki maga is a szimpózium résztvevője.

Kiállító művészek: Bartis Elemér, Bugyi István József, Danka Attila, Decsi Ilona Luca, Frimmel Gyula, Herczeg István, Jánváry Zoltán, Jónás Péter, Kéri Imre, Király György, Kosch Péter, Kun Péter, Nagy Katalin Matild, Nagy Dénes, Léstyán Csaba, Orr András, Pató Károly, Siklódy Ferenc, Sinka Péter, Szepessy Béla, Verebes György, Vén Zoltán alkot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában