Zaol podcast

2023.06.16. 07:00

Színházzal tüntetik el a különbségeket - beszélgetés Pali Róberttel, Vonyarcvashegy polgármesterével (1. rész)

„Előttünk a víz, mögöttünk az erdő!” címmel színházi előadássorozat indult idén Vonyarcvashegyen, amely immár három éve együttműködik az Imre Sándor Szeretetszínházzal.

Péter B. Árpád

Pali Róbert és Vonyarcvashegy három éve segíti az Imre Sándor Szeretetszínház misszióját

Fotó: Fehér Márk

E kapcsolatról, annak eredményeiről Pali Róbert polgármester beszélt a Zaol-podcast legfrissebb adásában. A kezdeményezés lényege, hogy ép és sérült fiatalok játszanak együtt a színpadon, eltüntetve a különbségeket.

A nyugat-balatoni településen színi tanoda is működik, amelynek mintegy 80 „színészpalánta” a részese. A közönség őszig musicaleket, mesejátékokat és színdarabok láthat több helyszínen, így a Lido strandon, a szabadtéri színpadon, az erdei színházban és a Szent Mihály-kápolna lábánál, mondta el Pali Róbert.

A publikum – egyebek mellett – láthatja a Legyetek jók, ha tudtok és a Valahol Európában című musicalt, a Temetetlen holtak című előadást és Babits egyik remekművét, a Jónás könyvét is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában