Húsvét a kastélyban

2023.04.11. 11:30

Négy napon át kínált élményeket Keszthely több ezer látogatónak

A húsvéti programözön négy napon át csábította a kulturális élményeket keresőket a keszthelyi Festetics-kastélyba – garantálva a feltöltődést és a mosolyt.

Péter Béla Árpád

A Festetics kastélyt a hosszú hétvégén több mint 6200-an keresték fel

Fotó: Helikon Kastélymúzeum

A Helikon Kastélymúzeumban mozgalmas volt a mögöttünk hagyott négy nap. Pénteken megnyitotta kapuit az északi szárny, volt kincskereső játék, szakmai vezetés a Madárparkban és a Pálmaházban, illetve az Amazon Ház Látogatóközpont Földön, vízen, levegőben című tárlatában.

A kreatív műhely élményt és elfoglaltságot kínált nemcsak a gyerekeknek, hanem a szüleiknek is
Fotós: Helikon Kastélymúzeum

Szombaton és vasárnap mindezek mellett arcfestés, lufibohóc, délután pedig látványos lovasprogram szolgálta a kikapcsolódást. Húsvéthétfőn – a családi-baráti locsolkodások után – meseóra kínált feltöltődést a kisebbeknek, s ezen a napon is volt tojáskereső játék: a kuponokat az elő- és hátsókertben rejtette el a „nyuszi”. Ezekből kellett hármat meglelni, amelyek birtokában az északi szárnyban lévő szerencsekeréken lehetett kipörgetni a garantált ajándékot.

A mögöttünk hagyott hosszú hétvégén több mint 6200 látogatót regisztráltak a keszthelyi Helikon Kastélymúzeumban, közölték a szervezők.   
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában