Vízhiány

2023.04.29. 20:36

A vízmű folytatja a karbantartást Nagykanizsán

ZH

Forrás: Illusztráció / Pexels

A Délzalai Víz- és Csatornamű ZRt. tájékoztatja a lakosságot, hogy 2023. május 2-án (kedden) az éjszaka folyamán 23 és 5 óra között hálózatkarbantartási munkálatokat végez Nagykanizsán, a Kodály Zoltán utcában található tolózáraknában. A karbantartás ideje alatt szünetel a vízszolgáltatás a város alábbi részein: Rózsa utca 2-12/9, 1-15, Hevesi S. utca, Liszt F. utca, Kodály Z. utca, Bartók B. utca, Csokonai utca, Platán sor, Attila utca, Teleki utca 1-17., Bíbor Business Center Nk. Petőfi S. utca 1., Nagykanizsa Járási Hivatal, Eötvös tér 16., MOL benzinkút, Balatoni utca, Kanizsa Nyomda-Kanizsa Rehab Nonprofit Kft., Petőfi S. utca 5., Kanizsa Aréna, Idősek Gondozóháza, Teleki u. 25.

A társaság közleménye szerint a karbantartásból adódóan esetlegesen a víz elszíneződése is tapasztalható lesz. A fogyasztók ezt az ingatlanon belül, a vízvételi helyeken, pár perces vízvétellel tudják megszüntetni. A vízmű a lakosság megértését és türelmét kéri. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában