Az osztályon ápolt betegek védelme érdekében

2023.01.25. 16:44

Részleges látogatási tilalom csütörtöktől a kanizsai kórházban

Benedek Bálint

Forrás: ZH Archívum

A Kanizsai Dorottya Kórházban január 26-án csütörtökön részleges látogatási tilalom lép életbe a krónikus belgyógyászati osztályon. Az influenzaszerű megbetegedések emelkedése miatt az osztályon ápolt betegek védelme érdekében hozták meg a döntést. A hozzátartozók az osztályon ápolt betegek egészségügyi állapotáról a kórház jól ismert telefonszámán keresztül az osztályt kapcsolva kérhetnek felvilágosítást naponta 14 és 16 óra között.

A kórház vezetősége nyomatékosan kéri a hozzátartozókat, hogy a munkatársaik leterheltségére való tekintettel, a beteg állapotáról lehetőség szerint csak egy hozzátartozó érdeklődjön. Továbbá felhívják a figyelmet, hogy a betegeknek vitt személyes tárgyakat (ruha, higiénés termékek) az osztály ápolószemélyzetének hétköznap 14 és 17 óra, hétvégén 10 és 11 óra, valamint 14 és 17 óra között adják át a beteg nevével ellátott csomagban. Ezen kívül romlandó élelmiszert, értéket és pénzt ne küldjenek a hozzátartozóiknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában