Reakció

2023.01.08. 13:28

Balogh László: Félrevezető és szánalmas az Éljen VárosuNK! Egyesület beszámolója

Tartalmát tekintve félrevezető, morálisan szánalmas volt a baloldali Éljen VárosuNK! Egyesület (ÉVE) pénteki tájékoztatója, melyben saját eredményeikként tüntettek fel olyan fejlesztéseket és beruházásokat, amihez semmi közük sem volt – fogalmazott Balogh László polgármester, aki reagált az ÉVE állításaira.

Pásztor András

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Mint azt Balogh László elmondta: elhiszi, hogy nehéz helyzetben van a közgyűlési többséget adó ÉVE, hiszen a rendszerváltás óta nem akadt olyan baloldali városvezetés, amely ilyen gyengén teljesített volna. A ciklus első két évének semmittevését a Covid-helyzetre fogták, most pedig tavalyi teljesítményük értékelésekor olyan idegen tollakkal ékeskednek.

– Az ÉVE-frakció két vezetője, dr. Fodor Csaba és Horváth Jácint hosszasan sorolta, hogy milyen fejlesztések, beruházások valósultak meg az ő közreműködésükkel, ám az igazság az, hogy sem az ipari park bővítésében, sem a Széchenyi tér megújításában, sem a Zöld tábor felújításában nem volt szerepük - szögezte le Balogh László, aki hozzátette: a fent említett fejlesztéseket  vagy az előző fideszes városvezetés vagy egyszemélyben Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő járta ki a város számára, min ahogy azt a több milliárd forintos költségvetési támogatást is, amit Nagykanizsa az elmúlt három évben kapott a kormánytól.

A polgármester arra is rámutatott, hogy a szintén a kormánytól kapott 588 millió forint fel nem használása szintén az ÉVE bűne.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában