Helyi közélet

2022.11.22. 19:30

MSZP sajtótájékoztató Zalaegerszegen

A kormány meggondolatlan gazdaságpolitikájának következményeként zárt be a Magyar Posta számos fiókot, és ez leginkább a kisembereket sújtja.

Arany Gábor

Ezt Góra Balázs, az MSZP városi szervezetének elnöke fogalmazta a meg a megyeszékhelyen kedden délután a vasútállomási postahivatal előtt tartott sajtótájékoztatón. A megyeszékhelyen hat, Nagykanizsán négy postai szolgáltatóhelyet zártak be. Az intézkedés újabb csapás az infláció mellett, hiszen utazásra kényszerítik az ügyeiket intézőket, mondta.
Nincs posta, nincs orvos, miközben tavasszal csak azt lehetett hallani, Magyarország előre megy, nem hátra. Ezt Komjáthi Imre országgyűlési képviselő, az MSZP társelnöke szögezte le. Most pedig fáznak a gyerekek az iskolákban, munkahelyek szűnnek meg, az egészségügy, az oktatás siralmas helyzete megoldásért kiált. A kormány azonban nem vállal felelősséget a kialakult helyzetért, miközben nemzeti konzultációra herdálja el a pénzt, hangsúlyozta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában