Elhúzzuk a nótáját!

2022.10.08. 09:30

Szépkorúakat köszöntöttek Alsójánkahegyen

Hosszú évekig a közösségi házban találkoztak, ám tavaly óta a Mindszenty-gimnázium régi tornatermében köszöntik az alsójánkahegyi nyugdíjasokat és az általuk meghívott vendég klubokat az Idősek hónapja rendezvénysorozat részeként.

Mozsár Eszter

Hertelendy Attila és Debrei Zsuzsanna műsora alatt néhányan táncra is perdültek...

Forrás: Seres Péter

Pénteken délután szép számban, több százan gyűltek össze a nyugdíjasok, akiket igazi kulturális csemegével, operettek és magyar nóták válogatásával várták a szervezők. A műsor ötlete Galbavy Zoltán önkormányzati képviselőtől ered, aki minden évben házigazdája a vidám összejövetelnek.

A rendezvényen részt vett Dr. Kocsis Gyula, a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az Éveknek” Országos Szövetség Zala Megyei Szervezetének elnöke, Balaicz Zoltán polgármester, a Városi Idősügyi Tanács elnöke és Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos.

A programban közreműködött Szeredy Krisztina énekművész, operaénekes, magyar nóta énekes, Debrei Zsuzsanna és Hertelendy Attila színművész, Mrakovics Emil magyar nóta énekes, valamint Szőke Sándor és népi zenekara.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában