Bemutatkoztak a tehetségek

2022.10.22. 09:30

Kanizsai Fiatalok Közösségének gálaestje

A Honvéd Kaszinó Városi Színpad tehetséggondozásában résztvevő fiataljai léptek a közönség elé csütörtökön az intézmény tükörtermében, hogy bemutassák a különféle versenyeken díjazott produkcióikat.

Benedek Bálint

A padlás című musical Örökre szépek című dalát Dolmányos-Pávlicz Erika tanítványai adták elő

Fotó: Benedek Bálint

A közönséget Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó igazgatója köszöntötte. Beszédében elmondta: kivételes társaság a Kanizsai Fiatalok Közössége (KFK), melynek keretén belül működik a városi színpad is. Ők mindannyian figyelnek egymásra, a felkészítőik igényesek a munkájukra, ami meglátszik az elmúlt időszakban elért eredményeiken, melyből most egy művészeti estet szerveztek. Az énekesek mellett versmondók, sőt táncosok is felléptek, hogy inspirálják a társaikat.

- A tehetségeinkkel egyénileg is foglalkozunk és az általuk kedvelt művészeti ágaikban versenyeken szerepelhetnek - mondta Szollár-Nikolics Zsanna, a KFK elnöke. - A sikerélményektől pedig még nagyobb lendületet kapnak a folytatáshoz. A büszkeségeink most még egyszer, a díjazott produkcióikat adhatták elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában