Bobo Fun Park

2022.06.15. 10:00

Adrenalindús élmény Alsópáhokon

A hétvégén ünnepelte első születésnapját a Bobo Fun Park. A pandémiás lezárások idején épült létesítmény rövid idő alatt a régió egyik kedvenc, aktív szórakozást biztosító központjává vált.

Péter B. Árpád

Exatlon-sztárok a magasban. A résztvevők találkozhattak Nagy Dániellel, Buzás Dórával és Herczeg-Kis Bálinttal is Fotó: BFP

A születésnapi ünnepség sztárvendégei, az Exatlon Hungary hősei – Buzás Dóra, Nagy Dániel és Herczeg-Kis Bálint – nemcsak beszélgettek, hanem próbára tették ügyességüket is a parkban.

– Tavasszal voltam itt először, és amikor megláttam a létesítményt, egyből megfogott, mivel nagyon szeretem az ilyesféle kihívásokat – fogalmazott Buzás Dóra, a versenysorozat zalai résztvevője. – Igyekszem a jövőben minél többször eljutni ide, hogy rekordokat dönthessek.

A születésnapon bárki összemérhette erejét a park sárga pólós animátoraival és az exatlonistákkal is, s a versengés során egyéni és abszolút csúcsok dőltek meg. A park előtt pedig nyolcvanan vettek részt a tévében látott feladatokhoz hasonló erőpróbán.

Sós Éva igazgatóhelyettes köszöntőjében kiemelte, az osztálykirándulásra érkező gyerekek lelkesedése, a csapatépítő tréningeken határaikat feszegető felnőttek, valamint a visszatérő családok és baráti társaságok igazolják, jó ötlet volt megteremteni az aktív kikapcsolódás új formáját, amely időjárástól független lehetőségeket kínál. Hallgatóságát ámulatba ejtette azzal az információval, hogy a háromemeletnyi magasságba vezető Speed Wall-on a sárga pólós rekorder, Türgyei Márk 2,38 másodperc alatt mászott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában