Az elnök marad

2022.03.17. 16:00

Tisztújítás volt a zalaegerszegi kertbarátoknál

Múlt csütörtökön a Keresztury VMK-ban tisztújítást tartott a megyeszékhely egyik legrégebbi civil szervezete, az 1968-ban alakult Hagyományápoló, Kertbarát és Kulturális Egyesület.

Fincza Zsuzsa

Középen Mrakovics Miklósné, mellette balról Milley Istvánné, Lóránt László, Kulcsár Teréz, jobbról Mesterháziné Gecse Anna, Nagy-Horváth Jolán, Németh Miklós Fotó: Fincza Zsuzsa

A közösség az elnöki posztra továbbra is Mrakovics Miklósnét tartotta alkalmasnak, alelnökként Lóránt László és Kulcsár Teréz kapott bizalmat. A tagság akaratából a gazdasági vezető továbbra is Milley Istvánné, a pénzügyi ellenőrzési bizottság elnöke pedig Mesterháziné Gecse Anna, a programszervezési feladatokat Nagy-Horváth Jolán látja el az egyesület vezetőségében, a szakmai tanácsadó Németh Miklós. Mrakovics Miklósné, aki immár 12 esztendeje vezetője a közösségnek, beszámolt az elmúlt évben végzett munkáról, majd körvonalazta az idei terveiket. A rendezvény közös nő- és férfinapi ünnepséggel és vacsorával zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában