Frissen Zalából

2022.03.04. 11:00

Színes ceruzák címmel nyílt kiállítás az óvodások munkáiból Nagykanizsán

A Bolyai-iskola által meghirdetett Színes ceruzák című rajzpályázatra a Nagykanizsai Központi Óvoda szinte mindegyik tagóvodájából érkezett alkotás. A zsűri a tizenegy legjobbat tegnap díjazta, ám a többit is kiállították.

Benedek Bálint

Tulman Géza igazgató a megnyitón

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A kiállítás megnyitóján Tulman Géza igazgató hosszasan dicsérte a beérkezett 60 alkotást, melyek változatos világot mutatnak be. Az mindegyik rajzon jól látszott, hogy a kiírásnak megfelelően a gyerekek bátran és ügyesen használták a színeket. A legjobb alkotásokat ajándékokkal díjazták, de a többire is büszkék lehetnek a gyerekek, hiszen rajzaik két hétig díszítik a Bolyai-galéria falait. 

 

A díjazottak: Huszti Bianka, Kotnyek Dóra, Krajnyák Máté (mindannyian a Rozgonyi utcai óvodából), Horváth Bella, Horváth Sára (Kertvárosi Tagóvoda), Horváth Zsombor, Vincze Emma (Pipitér Óvoda), Lákovics Róza, Zrimics Arnold (Vackor Óvoda), Tóth Judit (Kossuth téri), valamint Mecséri Liza (Attila utcai óvoda).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában